Ranní návštěva naší pekárny aneb víte, že?

Každý den pro Vás připravujeme v moderních výrobních prostorách domácí čerstvé kváskové pečivo. Pečivo je jedna z nejpodstatnějších složek výživy, která nás ovlivňuje prakticky denně. Kváskové pečivo je lépe stravitelné a naším organizmem lépe vstřebatelné.

I když není upečené z bezlepkových obilovin, mohou konzumovat i lidé citliví na lepek (kromě lidí, kteří mají diagnostikovanou celiakii). V dnešní době se už téměř zapomnělo na tradiční zadělávání chleba žitným kváskem a běžnou stravou se stal chléb kvasnicový. Rozdíl se může zdát nepatrný, ale na naše zdraví má opravdu velký dopad.
IMG_20150721_081512 IMG_20150721_081450 IMG_20150721_081433

Kváskové pečivo:

  • je mnohem lépe stravitelné
  •  dodává do našeho těla minerální látky
  • nezpůsobuje překyselení žaludku a následné pálení žáhy
  • má výrazné antioxidační vlastnosti
  • reguluje hladinu glukózy v krvi
  • sedmidenní trvanlivost

Námi nabízené pečivo je vyráběno ručně bez použití velkovýrobních technologií a je zaměřeno na prvním místě na kvalitu. Pro výrobu používáme výhradně žitnou a pšeničnou mouku v bio kvalitě. Dalšími ingrediencemi jsou pouze kmín, mořská sůl, voda a semínka dýně, slunečnice a lnu. Jsme schopni upravit poměry mouky žitné a pšeničné od 0% do 100%, přimíchat semínka v množství dle potřeb.

IMG_20150721_082818

Naše pečivo obsahuje pouze tyto základní suroviny:

  • žitný kvásek
  • celozrnná žitná a pšeničná bio mouka
  • pšeničná bílá bio mouka
  • kmín, semínka dýně, lnu a slunečnice
  • Do pečiva můžeme přidat: olivy, sušená rajčata, smaženou cibulku

IMG_20150721_082841

Každý den je naše pečivo k dostání v provozovnách UpMáj, UpSokolovna a UpZelenka. Denně provádíme dva závozy, ranní a odpolední, proto můžete pečivo koupit čerstvé v kteroukoli hodinu. Po 16. hodině pečivo doprodáváme za zvýhodněné ceny.

'+
1
'+
2 - 3
4 - 5
6 - 7
8 - 9
10 - 11
12 - 13
13 - 14
[x]