Měsíc v Upu – květnová speciální nabídka

Každý měsíc se pro Vás snažíme v rámci speciální nabídky připravit netradiční pokrmy za přijatelné ceny. Vybíráme zajímavé suroviny a kuchařský tým pod vedením šéfkuchaře Josefa Kačírka v domácím pojetí připravil následující nabídku.

Flank steak z francouzského masného plemene Charolais

–  s redukcí z červeného vína, perlovými cibulkami a salátem z mladého špenátu, salátovými listy a pancettou balenou do pšeničné tortilly

243,-

Grilovaný steak z klokaní kýty

– s omáčkou ze sušených rajčat a zeleného pepře s pečenými sladkými brambory se stroužkem česneku

187,-

Pokrmy jsou připravovány za použití čerstvých sezonních surovin s důrazem na pestrost nabídky. Srdečně Vás zveme na naši měsíční nabídku a přejeme dobrou chuť.

'+
1
'+
2 - 3
4 - 5
6 - 7
8 - 9
10 - 11
12 - 13
13 - 14
[x]